Oxaco tennis is een familieclub:
Kinderen tot 10 j., met een clubabonnement, kunnen tennissen mét hun (groot)ouders, zonder dat de (groot)ouder(s) lid moet(en) zijn of een uitnodiging moeten kopen. Idem omgekeerd. Meer info zie afspraken binnen de club.
Naast lessen voor jeugd (4 tot 18j) en volwassenen (+18j.), organiseren we ook lessen voor ‘gezinnen’, meer info klik HIER.
Tijdens de lessen van de kinderen hebben de ouders 3x de mogelijkheid om te tennissen, zonder dat zij een clubabonnement moeten nemen. Hierbij kunnen zij GRATIS gebruik maken van tennisrackets en -ballen van de club. Men betaalt enkel een 'huur'bijdrage terrein, €4 per persoon (= een uitnodiging).

Verzekering:
Iedereen die bij onze club een clubabonnement heeft, is verzekerd voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Meer info zie HIER. Bij een ongeval vul je bijgevoegd document in en bezorg je dit aan secretariaat@oxaco-tennis.be.

Tennisballen en -rackets:
Oxaco tennis biedt zowel aan kinderen als volwassenen de mogelijkheid om een degelijke tennisracket aan te kopen aan een zeer voordelige prijs. Volwassenen kunnen bv. een HEAD MX Attitude Pro tennisracket (grip 2 & 3) aankopen aan €30 i.p.v. €80 normale verkoopprijs. Deze rackets zijn uitermate geschikt voor beginnende tennissers. Voor kinderen bieden we het merk Prince aan.
Voor meer info spreek een lesgever aan of stuur een mail naar tennisschool@oxaco-tennis.be.
Tennisballen kan je in het cafetaria kopen (€6/doos, €8 normalde verkoopprijs).

Symphatisanten:
Word je graag uitgenodigd op activiteiten van de club, maar ben je geen lid? Schrijf dan €10/jaar over op BE55 8538 7168 2044 met vermelding van je naam en “niet-spelend lid”.

Zoek een partner:
Op donderdagavond hebben we een clubavond, dé manier om andere leden te leren kennen. Meer info kijk HIER.
Bij de start van het seizoen bezorgen we via nieuwsbrief alle leden ledenlijst met de contactgegevens van ieder. Word je later lid? Vraag dan de ledenlijst via secretariaat@oxaco-tennis.be.

Tarieven clubabonnement 2020

>26 jaar €100
>26 jaar, 2e, 3e, ... lid ve gezin €90
23 - 26 jaar €70
18 - 22 jaar €50
<18 jaar €30

De leeftijd geldt op 1 januari

In het lidgeld is inbegrepen:
  1. Aansluiting Tennis Vlaanderen en Sporta, meer info klik HIER.
  2. Deelname aan clubontmoetingen, clubactiviteiten en -competities.

Voor families hebben we extra voordelen (lees links hiernaast).
Personen die voorjaarslessen volgen bij Oxaco tennis krijgen een korting van 50% op hun clubabonnement.
De meeste ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld, van €10 tot €30/lid. Hoe bekom je dit? Klik HIER.

Clubpas:
Om te kunnen tennissen heb je een clubpas nodig. Hiermee kan je tennis van april tem oktober ('het zomerseizoen'). Meer info kijk HIER.

Meer info?
Mail naar algemeen@oxaco-tennis.be. Vermeld ook je telefoonnummer, zodat we snel kunnen afspreken, bv. voor een rondleiding.

Inschrijven clubabonnement KLIK HIER !