Speciale voordelen

  1. In het zomerabonnement is aansluiting Tennis Vlaanderen inbegrepen.
    Hierdoor ben je verzekerd en kan je deelnemen aan TV-competitie, meer info www.tennisvlaanderen.be.
  2. Oxaco tennis zorg dat haar leden maximaal kunnen spelen. Een terrein reserveren doe je door je clubpas op het reserveringsbord te hangen bij aankomst op de club.
  3. Je kan ook lid worden van SPORTA zonder meerprijs. Je vermeldt dit gewoon bij je inschrijving. Meer info www.sporta.be/tennis .
  4. Kinderen tot 10 j., met zomerabonnement, kunnen op kalme uren, tennissen mét hun (groot)ouders, zonder dat de (groot)ouders lid zijn of een uitnodiging moeten kopen. Idem omgekeerd.
    Voor beide situaties geldt een specifieke clubpas.

  5. Vele ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld (zomerabonnement). Bezorg het formulier van jouw ziekenfonds aan de club. Dit kan via de brievenbus op de club (naast het reservatiebord) of door het ingevuld te mailen naar secretariaat@oxaco-tennis.be

Prijzen vanaf 1 augustus 2017

> 25 jaar

€44

  18-25 jaar

€29

  < 18 jaar

€17

Tussenkomst ziekenfonds.

De leeftijd geldt op 1 januari 2017

Symphatisanten:
Niet-spelende leden (sympathisanten) worden, als ze dit wensen, op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de club tegen betaling van €10/jaar, over te schrijven op BE55 8538 7168 2044 met vermelding van je naam en “lidgeld sympathisant”.

Betaling:
Hiervoor ontvang je, na goedkeuring van de inschrijving, een mail met een betaalopdracht. Gebruik deze opdracht met vermelde gestructureerde mededeling.
 

! Inschrijven !
 ! Inschrijven lessen !