Inschrijven voor lessen (incl. S2T)

INSCHRIJVEN TENNISLESSEN/S2T
en zomerabonnement voor lesnemers

doe je door te klikken op 'inschrijven lessen/S2T' onderaan deze pagina.
Je moet NIET naar de website van Tennis Vlaanderen (TV) gaan (zoals vermeld in het filmpje). 

Lees vooraf toch even dit:

Vooreerst wordt gevraagd of JE al ooit bent aangesloten bij Tennis Vlaanderen (TV). Tenzij je optreedt als 'profielbeheerder' (meer info zie hiernaast), wordt met "JE" de persoon bedoeld die wordt ingeschreven voor de lessen (niet bv. de ouder).
Hierbij heb je 2 mogelijkheden ofwel was "JE"

a) al (ooit) aangesloten bij TV;
dan log je in met het lidnummer of mailadres van de lesnemer +  wachtwoord. Controleer de gegevens. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw aan. Kijk voor nieuw paswoord eventueel in de spam folder.
b) nog nooit aangesloten bij TV (of je vermoed van niet):
registreer de gegevens van de lesnemer.

Je schrijft elke lesnemer apart in. M.a.w. indien inschrijvingen voor 3 kinderen, 3 x registratie.
Bij het inschrijven wordt gevraagd te vermelden wanneer je les/S2T kan volgen. Zo je meerdere momenten kan, vermeld deze allen, zo heb je meer kans dat je in een groep kan worden ingepast. Er wordt ook gevraagd om het tennisniveau van de lesnemer te registreren. Volwassenen (incl. +16j.) kunnen kiezen tussen 1u les/week of 1,5u/week.

Om lessen voorjaar te volgen moet je ook een zomerabonnement nemen. Zo kan je ook volop oeferen. Je geniet een korting van 50% op het zomerabonnement. Je moet GEEN 'aanvraag zomerabonnement' registreren. De club doet dit eens vast staat wanneer je les volgt.

Na inschrijving, volgt bevestiging van inschrijving via mail. Dit is nog geen bevestiging van effectieve deelname.
Oxaco tennis kan niet garanderen dat iedereen die inschrijft, kan deelnemen. We moeten rekening houden met: het aantal aangeboden uren, leeftijd, niveau, ....
Op het moment dat vaststaat wanneer je les les/S2T volgt, en met hoeveel je in een groep zit, krijg je hierover een mail bevestinging deelname en vraag tot betaling lesgeld (en zomerabonnement -- voor lesnemers tennislessen voorjaar). Dit is ten vroegste 3 weken voor de start van de lessen. Uiteraard contacteren we je zodra we vastellen dat er 'een probleem' is.

Bij inschrijving krijg je de melding dat Lidmaatschap TV is vereist en dat de club mogelijks hiervoor extra kosten aanrekent. Oxaco tennis doet dat niet (behalve voor lesnemers najaar die nog geen aansluiting TV hebben).

! Inschrijven Lessen/S2T !

 

TIP: Bekijk het filmpje hieronder.

 

 

Tips voor reeds geregistreerde gebruikers

Jouw dashboard:
Iedereen die geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen (TV) heeft een persoonlijk dashboard op de website.

Door in te loggen (rechts boven) kom je automatisch op je eigen dashboard. Hier kan je zien welke inschrijvingen je deed (zomerabonnement, lessen, sportkampen/stages), de ledenlijst raadplegen, gezinsleden aan jouw profiel toevoegen enz... Door bij "clubabonnement" op "i" te klikken krijg je detail info.

Je profielgegevens:

Met het "potloodje" (profiel editeren) kan je al je gegevens up-to-date houden. Het is belangrijk hier je email adres aan te passen wanneer dit niet correct is! Kijk ook je telefoon e/o GSM-nummer na.
Waarom ook niet een foto van jou opladen? Handig voor onze nieuwe leden.
Om je wachtwoord te wijzigen klik je op het potlood; klik daarna wachtwoord aan en wijzig. 

Heb je een zomerabonnement? Dan kan je hier ook je attest mutualtiteit terug vinden. Gemakkelijk niet?

Werken met een profielbeheerder?
Soms is het gemakkelijker om met een profielbeheerder te werken, bv. een ouder die info van heel de familie wil bekijken. Dit kan door het aanduiden van een profielbeheerder. Deze moet geen lid zijn van Tennis Vlaanderen. Hij/zij logt in met de login van de persoon waarvoor je profielbeheerder wil worden. Daarna duid je de gewenste persoon aan, dit door op de tab ‘profielbeheer’ te klikken.
Ben je als profielbeheerder geen lid van TV, krijg je per e-mail een login en wachtwoord toegestuurd (op het opgegeven emailadres) en kan je vanaf dan inloggen met de login van de profielbeheerder.