Inschrijven Kampen/stages

INSCHRIJVEN voor een kamp of een stage doe je door te klikken op 'inschrijven kampen/stages' onderaan deze pagina.
Je moet NIET naar de website van Tennis Vlaanderen gaan (zoals vermeld in het filmpje).

Lees vooraf even dit:

Vooreerst wordt gevraagd of JE al ooit bent aangesloten bij Tennis Vlaanderen (TV). Tenzij je optreedt als 'profielbeheerder' (meer info zie hiernaast), wordt met "JE" de persoon bedoeld die wordt ingeschreven voor het kamp (niet bv. de ouder).
Hierbij heb je 2 mogelijkheden ofwel was "JE"

a) al (ooit) aangesloten bij TV;
dan log je in met het lidnummer of mailadres van de deelnemer +  wachtwoord. Controleer de gegevens. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw aan. Kijk voor nieuw paswoord eventueel in de spam folder.
b) nog nooit aangesloten bij TV (of je vermoed van niet):
registreer de gegevens van de deelnemer.

Je schrijft elke deelnemer apart in. M.a.w. indien inschrijvingen voor 3 kinderen, 3 x registratie.
Voor de kampen is er gratis voor- en naopvang. Om een idee te hebben hoeveel kinderen hiervan gebruik maken, vragen we bij registratie dit te vermelden (moet niet exact zijn).
Voor de tenniskampen vragen we ook om het tennisniveau van deelnemer te registreren.

Bij inschrijving krijg je de melding dat Lidmaatschap TV is vereist en dat de club mogelijks hiervoor extra kosten aanrekent. Oxaco tennis doet dat niet voor de kampen, wel voor de avondstages volwassenen, althans voor diegene die nog geen aansluiting TV hebben voor dit jaar.

Gelieve bij inschrijving kamp te vermelden of je zoon/dochter normaliter gebruik maakt van voor- e/o naopvang. Voor onze organisatie is het nuttig hierover een inschatting te kunnen maken.
Bij inschrijving tenniskamp wordt ook gevraagd hoe dikwijls je zoon/dochter tennislessenreeks e/o tenniskampen volgde. Gelieve dit in te vullen.

Bevestiging van inschrijving volgt via mail. Dit is nog GEEN bevestiging van deelname.
Dit volgt pas nadat de club een aantal controles heeft gedaan.  Na deze controles krijg je bevestiging van deelname en ontvang je een mail om te betalen.

Inschrijven voor kampen/stages

TIP: Bekijk het filmpje hieronder.

Tips voor reeds geregistreerde gebruikers

Jouw dashboard:
Iedereen die geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen (TV) heeft een persoonlijk dashboard op de website.

Door in te loggen (rechts boven) kom je automatisch op je eigen dashboard. Hier kan je zien welke inschrijvingen je deed (zomerabonnement, lessen, sportkampen/stages), de ledenlijst raadplegen, gezinsleden aan jouw profiel toevoegen enz... Door bij "clubabonnement" op "i" te klikken krijg je detail info.

Je profielgegevens:

Met het "potloodje" (profiel editeren) kan je al je gegevens up-to-date houden. Het is belangrijk hier je email adres aan te passen wanneer dit niet correct is! Kijk ook je telefoon e/o GSM-nummer na.
Waarom ook niet een foto van jou opladen? Handig voor onze nieuwe leden.
Om je wachtwoord te wijzigen klik je op het potlood; klik daarna wachtwoord aan en wijzig. 

Heb je een zomerabonnement? Dan kan je hier ook je attest mutualtiteit terug vinden. Gemakkelijk niet?

Werken met een profielbeheerder?
Soms is het gemakkelijker om met een profielbeheerder te werken, bv. een ouder die info van heel de familie wil bekijken. Dit kan door het aanduiden van een profielbeheerder. Deze moet geen lid zijn van Tennis Vlaanderen.
Dit doe je door in te loggen met de login van de persoon waarvoor je profielbeheerder wil worden. Daarna duid je de gewenste persoon aan, dit door op de tab ‘profielbeheer’ te klikken.
Ben je als profielbeheerder geen lid van TV, krijg je per e-mail een login en wachtwoord toegestuurd (op het opgegeven emailadres) en kan je vanaf dan inloggen met de login van de profielbeheerder.