Aanvraag zomerabonnement

INSCHRIJVEN ZOMERABONNEMENT doe je door te klikken op 'inschrijven' onderaan deze pagina.
Je moet NIET naar de website van Tennis Vlaanderen gaan (zoals vermeld in het filmpje). 
Om les te volgen moet je ook een zomerabonnement nemen. Aanvraag zomerabonnement voor lesnemers gebeurt SAMEN met registratie aanvraag lessen. 

Lees vooraf toch even dit:

a) Indien al (ooit) aangesloten bij Tennis Vlaanderen, log in met lidnummer of mailadres +  wachtwoord (controleer de gegevens). Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw aan (controleer spam folder).
b) Indien nog nooit aangesloten bij Tennis Vlaanderen (of je vermoed van niet): registreer de gegevens van de persoon die abonnement neemt.

Zo er meerdere personen van een gezin een zomerabonnement wensen, doe je de aanvraag zomerabonnement op gezinsniveau (= alle personen die op hetzelfde adres wonen). Automatisch wordt het voordeligste tarief berekend. Let op! Je houdt geen rekening met gezinsleden die ook les volgen. Zij genieten immers van een extra voordeeltarief. Bovendien gebeurt de registratie van aanvraag zomerabonnement voor deze personen via 'inschrijven lessen'.
 
Indien je wenst deel te nemen aan SPORTA tennis competitie of -tornooien,  vermeld dit dan bij de opmerkingen bij je inschrijving. Hiervoor betaal je niets extra. Vermeld dan ook het identiteitsnummer van je rijksregister (zie keerzijde identiteitskaart). Indien je het rijksregisternummer vorig jaar reeds doorgaf, moet je dit niet meer doorgeven.

Zo je wenst deel te nemen aan Tennis Vlaanderen (TV) competitie of -tornooien moet je niets vermelden. Ieder lid is immers automatisch aangesloten bij TV.
Voor eventuele deelname aan interclub Zuiderkempen, moet je ook niets vermelden. Het volstaat dat Oxaco tennis zich aansluit.

Nà registratie 'aanvraag zomerabonnement' krijg je een mail 'clubabonnement aangemaakt'.  Na goedkeuring aanvraag (meestal enkele dagen later), ontvang je een mail 'clubabonnement goedgekeurd - betalingsopdracht'. Regel dan de betaling.
 

 

Tips voor reeds geregistreerde gebruikers

Jouw dashboard:
Iedereen die geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen (TV) heeft een persoonlijk dashboard op de website.

Door in te loggen (rechts boven) kom je automatisch op je eigen dashboard. Hier kan je zien welke inschrijvingen je deed (zomerabonnement, lessen, sportkampen/stages), de ledenlijst raadplegen, gezinsleden aan jouw profiel toevoegen enz... Door bij "clubabonnement" op "i" te klikken krijg je detail info.

Je profielgegevens:

Met het "potloodje" (profiel editeren) kan je al je gegevens up-to-date houden. Het is belangrijk hier je email adres aan te passen wanneer dit niet correct is! Kijk ook je telefoon e/o GSM-nummer na.
Waarom ook niet een foto van jou opladen? Handig voor onze nieuwe leden.
Om je wachtwoord te wijzigen klik je op het potlood; klik daarna wachtwoord aan en wijzig. 

Heb je een zomerabonnement? Dan kan je hier ook je attest mutualtiteit terug vinden. Gemakkelijk niet?

Werken met een profielbeheerder?
Soms is het gemakkelijker om met een profielbeheerder te werken, bv. een ouder die info van heel de familie wil bekijken. Dit kan door het aanduiden van een profielbeheerder. Deze moet geen lid zijn van Tennis Vlaanderen.
Dit doe je door in te loggen met de login van de persoon waarvoor je profielbeheerder wil worden. Daarna duid je de gewenste persoon aan, dit door op de tab ‘profielbeheer’ te klikken.
Ben je als profielbeheerder geen lid van TV, krijg je per e-mail een login en wachtwoord toegestuurd (op het opgegeven emailadres) en kan je vanaf dan inloggen met de login van de profielbeheerder.