Aanvraag zomerabonnement

INSCHRIJVEN ZOMERABONNEMENT doe je door te klikken op 'inschrijven' onderaan deze pagina.
Je moet NIET naar de website van Tennis Vlaanderen gaan (zoals vermeld in het filmpje). 
Volg je les? Doe dan GEEN registratie 'zomerabonnement'! De club regelt dit SAMEN met je inschrijving 'lessen'.

Indien je al (ooit) aangesloten was bij Tennis Vlaanderen, log je in met lidnummer of mailadres +  wachtwoord (controleer de gegevens). Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw aan (controleer spam folder).
Indien je nog nooit aangesloten was bij Tennis Vlaanderen (of je vermoed van niet): registreer de gegevens van de persoon die het abonnement neemt.

Indien er meerdere personen van een gezin een zomerabonnement wensen, doe je de inschrijving zomerabonnement op gezinsniveau (= alle personen die op hetzelfde adres wonen). Automatisch wordt het voordeligste tarief berekend. Let op! Je houdt geen rekening met gezinsleden die ook les volgen. Zij genieten immers van een extra voordeeltarief.

Nà inschrijving krijg je een mail 'clubabonnement aangemaakt'.  Na goedkeuring door de club (meestal enkele dagen later), ontvang je een mail 'clubabonnement goedgekeurd - betalingsopdracht'. Regel dan de betaling.

Voor INSCHRIJVEN scroll naar helemaal onderaan deze pagina.

Tips voor reeds geregistreerde gebruikers

Jouw dashboard:
Iedereen die geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen (TV) heeft een persoonlijk dashboard op de website van Tennis Vlaanderen.

Door in te loggen (rechts boven) kom je automatisch op je eigen dashboard.

Hier kan je zien welke inschrijvingen je deed (zomerabonnement, lessen, sportkampen/stages), de ledenlijst raadplegen, gezinsleden aan jouw profiel toevoegen enz..(zie verder). Door bij "clubabonnement" op "i" te klikken krijg je detail info.

Bij zomerabonnement vind je ook het attest ziekenfonds terug. Bezorg dit aan je ziekenfonds en je krijgt een deel van je zomerabonnement terug betaald (althans de meeste ziekenfondsen voorzien dit).
De meeste ziekenfondsen komen ook tussen in deelname kampen. Dit attest is niet beschikbaar op de speler dashboard. Tennis Vlaanderen werkt eraan dat dit ook komt.
Hiervoor vraag je het formulier bij jouw ziekenfonds en bezorg het onze club, zodat we dit aanvullen.
Voor diegene die een kamp volgden en die op het moment van het kamp -12j. was, kan je via het speler dashboard ook het fiscaal attest downloaden. Tennislessen tot 12 jaar zijn ook fiscaal aftrekbaar. De toepassing Tennis Vlaanderen voorziet dit echter (nog) niet. De club bezorgt de deelnemers hiervoor de nodige info in april van het jaar dat je de aangifte dient in te dienen.

Met het "potloodje" (profiel editeren) kan je al je gegevens up-to-date houden. Het is belangrijk hier je email adres aan te passen wanneer dit niet correct is! Kijk ook je telefoon e/o GSM-nummer na.
Waarom ook niet een foto van jou opladen? Handig voor onze nieuwe leden.
Om je wachtwoord te wijzigen klik je op het potlood; klik daarna wachtwoord aan en wijzig.

Werken met een profielbeheerder?
Soms is het gemakkelijker om met een profielbeheerder te werken, bv. een ouder die info van heel de familie wil bekijken e/o wil inschrijven voor familieleden. Dit kan door het aanduiden van een profielbeheerder. Deze moet geen lid zijn van Tennis Vlaanderen. Hij/zij logt in met de login van de persoon waarvoor je profielbeheerder wil worden. Daarna duid je de gewenste persoon aan, nl. diegene die profielbeheerder wordt van deze persoon, dit door op de tab ‘profielbeheer’ te klikken.
Ben je als profielbeheerder geen lid van TV, krijg je per e-mail een login en wachtwoord toegestuurd (op het opgegeven emailadres) en kan je vanaf dan inloggen met de login van de profielbeheerder.

Je profielgegevens: