info reservatie terreinen interclub: lessen, kampen ....

OXACO TENNIS werkt niet met reservaties. Je komt gewoon naar de club, en kijkt welk terrein vrij is. In de allermeeste gevallen is dit geen probleem. Personen die onze club kennen weten dit.
Uitzondering geldt voor lessen, kampen, interclub, .... . Dit zijn reservaties door het clubbestuur.
Behoudens voor tenniskampen zijn er STEEDS minimaal 2 terreinen beschikbaar voor zomerabonnees die gewoon komen tennissen. Nogmaals in de allermeeste gevallen zijn meer dan 2 terreinen beschikbaar.

Terreinen voorbehouden voor lessen:
Tijdens het voorjaar (van medio april tot eind juni) zijn er tennislessen.
Hiervoor voorzien we op dinsdagavond vanaf 18u 2 terreinen; woensdagmiddag vanaf 15u 1 terrein, vanaf 20u 2 terreinen; donderdagavond vanaf 18u 2 terreinen; zaterdag van 9.30 tot 16u 1 terrein. In principe zijn dit de terreinen 4 (en 5). De leraar kan echter beslissen om een ander terrein te nemen, bv. zo er plassen zijn op 4 (of 5).

Terreinen voorbehouden voor tenniskampen:
Oxaco tennis organiseert een tenniskamp tijdens de 2e week van de paasvakantie, de 2e week van juli en 2e week augustus.
Tijdens deze kampen zijn van maandag tem vrijdag 4 terreinen voorbehouden voor deze kampen van 9 tot 12u en 2 van 13 tot 16u.

Terreinen voorbehouden voor clubontontmoetingen:
Van juni tem september kunnen er op zaterdag en zondag clubontmoetingen plaats vinden. Dan zijn 2 terreinen voorbehouden. Indien de andere terreinen vrij zijn mogen deze worden gebruikt voor deze ontmoetingen, waarbij men moet zorgen dat er minstens 1 terrein vrij is voor zomerabonnees die komen spelen.
De ontmoetingen vinden plaats op volgende DATA (poule 10, 11 en 18).

Terreinen voorbehouden voor SPORTA-poules:
Tot eind augustus kunnen er terreinen zijn gereserveerd voor SPORTA-poules (dubbels). Meestal is dit op maandag- of vrijdagavond.

Terreinen voorbehouden voor avondstages volwassenen:
Op 16, 17 en 18/07 en op 23, 24 en 25/07 organiseert Oxaco tennis avondstages volwassenen. Naar gelang het aantal deelnemers worden hiervoor 2 of 3 terreinen gereserveerd, dit van 19.30 tot 21.30u.