;

Stages jeugd (14-18j)

Wat?

Van maandag 10 tem vrijdag 14/08/2020 organiseren we gedurende 5 halve dagen een tennisstage voor jongeren van 14 tot 18 jaar.
We voorzien 2 groepen van max. 6 jongeren. Eén groep in de voormiddag (van 9 tot 12u) en één groep in de namiddag (van 13 tot 16u). Bij de groepsindeling houden we rekening met leeftijd en tenniservaring.

Wie?

Leeftijd: 14 tot 18 jaar.
Zowel starters als tennissers met ervaring.

Prijs

€90 voor leden Oxaco-tennis
€105 voor niet leden (met deze extra bijdrage ben je ook verzekerd)

Inbegrepen: tennismateriaal (racket, ballen, ...)

Inschrijven

De inschrijving is eenvoudig. Je doet dit via de groene knop 'inschrijven' hierboven.
Na inschrijving krijg je een mail dat je inschrijving is gebeurd.
Uiterlijk 2 weken voor de start van de tennisstage contacteren we jou met een voorstel van groepsindeling en lesmoment (voor- of namiddag). Daarna ontvang je een uitnodiging voor betaling.
Indien meer inschrijvingen dan plaatsen, houden we rekening met het inschrijvingsmoment.

In tegenstelling tot het tenniskamp voor 5-14j jarigen, dat gelijktijdig doorgaat, kan er bij regenweer niet binnen worden getennist en wordt er een andere oplossing gezocht (bv. ander moment). Zo geen of onvoldoende oplossing, zal er (pro rata) een terugbetaling gebeuren.

Iedere lesnemer is verzekerd voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Meer info zie HIER. Bij een ongeval vul je bijgevoegd document in en bezorg je dit aan secretariaat@oxaco-tennis.be.
Achter de toog (in het kastje tennis) liggen een aantal blanco exemplaren. Het belangrijkste is dat bij ongeval de dokter een attest invult.

In kastje van de tennis is er ook een EHBO-kist. Ook in het materiaalkot van de tennisleraar is een EHBO-kist.

Capenberg beschikt ook over een defibrillator. Deze hangt boven het kastje tennis (achter de toog). De gebruiksaanwijzing hangt erbij.

De meeste informatie vind je op de website.
Bij de start van het seizoen organiseert de club diverse infomomenten (= ogenblikken dat er iemand op de club aanwezig is). Vind je de gewenste informatie niet, dan kan je ons contacteren

Tip! Zet Oxaco website op je smartphone!