;

Activiteiten

Clubavond

De afgelopen jaren organiseerde de club 'een clubavond' op donderdagavond, waarbij geïnteresseerden hun aanwezigheid vooraf melden in 'een doodle'.

Met de opkomst van 'whatsapp' en de app Tennis Vlaanderen zien we andere manieren om mensen samen te brengen een een partijtje te tennissen.

BBQ

Traditioneel organiseert Oxaco tennis de laatste zondag van juni een BBQ. Door de coronacrisis kon dit dit jaar niet doorgaan.
Wat is gezelliger dan met vrienden te genieten van een lekkere maaltijd, vooruitblikkend op de vakantie? Ook vrienden en familieleden zijn welkom.

De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin, op het tennisveld (materiaal voor handen), indien veel (jonge) kinderen zijn ingeschreven voorzien we ook een springkasteel.

Bubbels voor Gerda

Bubbels voor Gerda (vroegere benaming 'nacht der Bubbels')

Wat ?
·    Sympathiek dubbeltornooi.
·    Zowel voor leden van Oxaco, als niet leden. Dus een ideale gelegenheid om vrienden en familie te laten kennis maken met de club !
·    €10 per persoon, incl. hapjes; zomerabonnees Oxaco tennis €5/pp. (ter plaatse te betalen).

Wanneer ?
·    Start om 20u, einduur omstreeks 1 u des nachts.

Door de coronavirus kan deze activiteit dit jaar niet doorgaan.

Jeugddag

Of deze activiteit dit jaar kan doorgaan, staat nog niet vast. Meer info volgt.

De Oxaco jeugddag: dé apotheose voor onze jeugd (tot 16j.).
Met voor +12 jarigen een minitornooi en voor -12 jarigen tennisclinic (leuke spelletjes aangepast aan de leeftijd en tenniservaring).