;

Tenniskampen

Tijdens de paas- en zomervakantie worden tenniskampen georganiseerd.
De kampen zijn kleinschalig; max. 24 kinderen per kamp (4 tennisleraars). Dit zorgt ervoor dat we individueel kunnen werken.

Iedereen vindt zijn gading, zowel de starter als de meer ervaren tennissers. Het trainingsschema van Tennis Vlaanderen wordt gehanteerd. Tennismonitoren met ruime ervaring voorzien.

Leeftijd: 5 tot 16 jaar.

Wanneer?

  • 14 tem 17/04/2020 (4 dagen) - AFGELAST (ingevolge Coronavirus)
  • 06 tem 10/07/2020 (5 dagen) - nog enkele plaatsen
  • 10 tem 14/08/2020 (5 dagen) - nog voldoende plaatsen

Telkens van 9 tot 16u, met gratis voor- en na-opvang vanaf 8u en tot 17u. Geen na-opvang op de laatste kampdag.

Ontdek ook onze Sport- en Funkampen.

Prijs

  • juli en augustus = 5 dagen: €145
  • april = 4 dagen €125

De prijs is ALL-in en omvat o.m.:
- drank (tijdens de dag en 's middags)
- tussendoortje (10u en 2 uurtje)
- Oxaco-tennis gadget
- voor- en na-opvang
- tennismateriaal (racket, ballen, ...).

Tot 12 jaar zijn de kampen fiscaal aftrekbaar.
Daarnaast voorzien de meeste ziekenfondsen ook een tussenkomst.

Inschrijven

Corona en de gevolgen voor onze club:

Ondertussen is het duidelijk dat zomerkampen kunnen doorgaan. Zo interesse, schrijf je NU in, want vol is vol.

Wat je nog wil weten

Tennis maakt veruit het grootste deel van het programma uit.
Als afwisseling komen ook andere sporten aan bod. Hierdoor zijn de kinderen volledig ontspannen.

Het aantal deelnemers per kamp is max. 24, 6 per tennisleraar. De indeling gebeurt o.b.v. leeftijd en ervaring.

Een tenniskamp heeft een bepaalde opbouw. Daarom is deelname enkel mogelijk voor een ganse week.

De inschrijving is eenvoudig. Je doet dit via de groene knop 'inschrijven' hierboven vermeld.
Na inschrijving, ontvang je een mail dat de inschrijving is gebeurd. Dit is nog geen garantie dat je zoon/dochter kan deelnemen (*).

Er wordt gevraagd dadelijk te betalen. 
Je betaalt op rekeningnummer BE28 0018 7682 5920 van OXACO Tennis met in de mededeling de naam van de deelnemer(s) en over welk soort kamp het gaat.

Moet het bedrag dan steeds volledig dadelijk worden betaald? Oxaco tennis heeft begrip dat het niet altijd mogelijk is de betaling dadelijk volledig te voldoen, zeker indien je meerdere kinderen voor meerdere kampen inschrijft. Daarom aanvaardt Oxaco tennis dat je een voorschot betaalt van minimum 20% van het verschuldigde bedrag. Vermeld dan in de mededeling ‘voorschot’ en betaal het saldo uiterlijk 3 weken voor de start van het kamp.

(*) De club volgt de inschrijvingen zeer regelmatig op waarbij zodra het kamp volzet is dit wordt vermeld op de website. We laten dan nog enkele inschrijvingen toe, die op een reservelijst komen. Voor de tenniskampen hebben we niet alleen een maximum aantal deelnemers (nl. 24/kamp), maar houden we ook rekening met de leeftijd en de tenniservaring. Meestal kunnen we de nodige groepjes vormen, maar zeer soms gebeurt het dat er voor iemand totaal geen match is. Dan melden we dit en wordt inschrijving geannuleerd.

We verzamelen aan de speeltuin, aan de achterzijde het hoofdgebouw; bij slecht weer (regen, koude), verzamelen we in de sporthal, via de achteringang, ook te bereiken via de achterzijde (kant speeltuin). Te bereiken met de wagen te bereiken langs links. Je kan tot achteraan aan het voetbalveld rijden.

Breng gepast kledij mee; sportkledij, sportschoenen; bescherming voor de regen, de wind, de zon (petje, zonnecrème). Soms wordt buiten gesport, soms binnen. Iedereen krijgt een drinkbus, die kunnen we bijvullen met (kraantjes)water. Wens je een ander drankje, dat kan, maar graag gezond.
Voor 's middags breng je boterhammetjes mee. Een centje om een drankje in de cafetaria te kopen, hoeft niet. Liefst GEEN centjes meegeven. Je hebt dit niet nodig. 's Middags zorgt de club voor gezonde drank en een versnapering (koek/ fruit) tussendoor. Geef zelf geen snoep of koekjes mee!

Iedere deelnemer is verzekerd voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Meer info zie HIER. Bij een ongeval vul je bijgevoegd document in en bezorg je dit aan secretariaat@oxaco-tennis.be.
Achter de toog (in het kastje tennis) liggen een aantal blanco exemplaren. Het belangrijkste is dat bij ongeval de dokter een attest invult.

In kastje van de tennis is er ook een EHBO-kist. Ook in het materiaalkot van de tennisleraar is een EHBO-kist.

Capenberg beschikt ook over een defibrillator. Deze hangt boven het kastje tennis (achter de toog). De gebruiksaanwijzing hangt erbij.

Ijs voor bv. verzorging kneuzingen vraag je aan de persoon met toogdienst.

Je brengt op de eerste dag van het kamp het document van je ziekenfonds mee. Deze wordt meestal dadelijk door de hoofdmonitor ingevuld.

Je moet hier niets voor doen. De club bezorgt jou tegen dat je de belastingaangifte moet indienen (april/mei volgend jaar), een fiscaal attest.

Hoeveel is dit belastingvoordeel?
Voor kinderen tot 12 jaar heb je recht op een belastingvermindering van max. 11,20 euro per dag/kind.

Vermeld dit (begrensd) bedrag in je belastingaangifte in het vak X, rubriek B, code 1384.

De belastingvermindering bedraagt 45% van die uitgaven. Daarnaast ook een besparing gemeentelijke opcentiemen op de personenbelasting. Gemiddeld bedraagt de gemeentebelasting 8%, of nog een extra besparing van 3,6% of totaal 48,6% belastingvermindering.

Concreet. Indien je bijvoorbeeld 2 kinderen van -12 jaar hebt die elk 2 kampen volgden van telkens 5 dagen, dan kan je 11,20 euro x 2 kinderen x 2 kampen x 5 dagen of totaal 224 euro in mindering brengen.
Je krijgt hierdoor een belastingvermindering van 48,6% of 108,86 euro belastingbesparing.

De meeste informatie vind je op de website.
Bij de start van het seizoen organiseert de club diverse infomomenten (= ogenblikken dat er iemand op de club aanwezig is). Meer info kijk HIER.

Tip! Zet Oxaco website op je smartphone!

€10 korting op je lidmaatschap Oxaco tennis!

Lidmaatschap van Oxaco tennis (= tennisabonnement) is geen verplichting om deel te nemen aan het tenniskamp. Anderzijds willen we jullie  aanmoedigen om te oefenen. Het lidgeld van onze club valt best mee, slechts €30 tot 18 jaar.

Bovendien krijg je als deelnemer van een tenniskamp een korting* van €10 op het lidgeld, waardoor deze slechts op €20 komt. Daarnaast komen de meeste ziekenfondsen tussen in het lidgeld, soms tot het volledige bedrag!

Wist je trouwens dat kinderen die lid zijn van Oxaco tennis (een tennisabonnement hebben) tot 10 jaar hun (groot)ouders gratis kunnen uitnodigen?  Handig niet?

(*) Indien je al een tennisabonnement hebt van onze club, wordt hiervan €10 terug gestort (max. €10 terugbetaling/jaar/lid). Deze korting is niet cumuleerbaar met de korting die je geniet indien je tennislessen volgt. De belangrijkste korting (50% korting zo je ook voorjaarslessen volgt) primeert dan.

Ontdek de voordelen van een tennisabonnement

  • Al onze monitoren genoten een pedagogische opleiding, hebben heel wat ervaring en zijn minstens 19 jaar oud.
  • Elk kamp heeft een kampverantwoordelijke, jouw aanspreekpunt op het kamp. Vóór aanvang van het kamp ontvang je zijn/haar naam en gsm.nr..
  • Elk kamp heeft een vaste structuur en alles heeft een vaste plaats. Kinderen vinden er snel hun weg en voelen er zich meteen thuis.
  • Bij regenweer wordt in de sporthal getennist/gesport.
  • Oxaco tennis behaalde in 2019 voor het 6e jaar op rij het Sport-i-label, een keurmerk van SPORTA voor een jeugdvriendelijke sportclub.

Beoordelingen

De kinderen kwamen tevreden terug naar huis. Doe zo voort!
Goede organisatie! Was een geslaagde week voor mijn zoon : dat is het belangrijkste !
Een zeer fijne kennismaking met de club via het tenniskamp.
Mooie velden, een rustige omgeving, aangename lesgevers.
Doe zo verder! Kids komen heel graag.
Door de tenniskampen zeer boeiend te maken, breng je de jongeren aan het tennissen.
Goed dat er uitwijkmogelijkheid was naar de zaal bij regen.
Het was een zeer leuke en leerrijk kamp.
De prijs was prima voor wat je krijgt, was immers 'all in', bovendien fiscaal aftrekbaar.