;

Inschrijving Tenniskampen 2021

Maak gebruik van onderstaand formulier om je zoon of dochter in te schrijven.

— Tenniskampen 2021 —

Gegevens kind

Noteer de gegevens van het kind dat je wenst in te schrijven.

Gegevens ouder(s)
Kies je tenniskamp
Je kan ook meerdere kampen kiezen.bv. geen tenniservaring, 2 lessenreeksen van 9 lessen gevolgd, ….
Meld ook eventuele aandachtspunten m.b.t gezondheid e/o voeding van je kind. Uiteraard wordt deze informatie enkel gebruikt voor dit kamp.
Clubreglement

Betaling

Na inschrijving vragen we de betaling dadelijk te regelen, dit door overschrijving op rekeningnummer BE28 0018 7682 5920 van Oxaco Tennis, met in de mededeling de naam van de deelnemer(s) en over welk soort kamp het gaat bv. Janssens Jolien en Mats tenniskamp(en).

UITZONDERING: eens het kamp VOLZET is (vermelden we op de website) laten we nog enkele inschrijvingen toe (= reservelijst). Deze personen moeten nog NIET betalen.

Oxaco tennis heeft begrip dat het niet altijd mogelijk is de betaling dadelijk volledig te voldoen, zeker indien je meerdere kinderen voor meerdere kampen inschrijft. In dat geval volstaat een voorschot van bv. 20%. Vermeld dan in de mededeling ‘voorschot’ en betaal het saldo uiterlijk 3 weken voor de start van het kamp.

Prijzen

Prijs per tenniskamp €145. Indien je lid bent van Oxaco Tennis (tennisabonnement 2021) betaal je €135.

Het lidgeld van onze club valt best mee, slechts €30 tot 14 jaar (€15 voor diegene die ook les volgen). Bovendien komen de meeste ziekenfondsen tussen in het lidgeld, soms tot het volledige bedrag!

Ontdek de prijzen en de voordelen van een tennisabonnement!