;

Inschrijving lessen voorjaar 2020

Je volgt een lessenreeks van (in principe) 9 beurten met 2 tot 4 personen in een groep.

De groepsindeling gebeurt o.b.v. leeftijd, tenniservaring en moment dat je kan. Daarnaast ook met hoeveel je in een groep wil zitten en of je 1u les per beurt wenst of 1,5u (optie 1,5u/beurt geldt enkel vanaf 12jaar).

Oorspronkelijk was voorzien dat de lessen na de paasvakantie zouden starten en lopen tot eind juni = 9 weken. Door de coronacrisis starten de lessen later, wellicht de 3e week van mei.
Gelieve dan bij de inschrijving (bij opmerkingen ) te vermelden of je kiest voor een verkorte lessenreeks (6 weken, je betaalt dan minder), of je kiest om de lessen nog 3 weken te laten doorlopen in juli, of je kiest om iets meer les per week te volgen (bv. 1,5u i.p.v. 1u of 3 weken met 2x les per week, de andere weken 1u/week).

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven.

— Lessen voorjaar 2020

Gegevens lesnemer
Contactgegevens

Voor kinderen, vermeld je de gegevens van de ouder(s).

Lesmomenten

Gelieve indien mogelijk meer dan twee voorkeursmomenten door te geven. Dit maakt de planning voor ons makkelijker.

Bijkomende informatie lesnemer
bv. geen tenniservaring, 2 lessenreeksen van 9 lessen gevolgd, ….(1,5 uur kan enkel vanaf 12 jaar)


Clubreglement

Uiteraard kunnen we meestal niet alle wensen invullen. Alvast dank voor het begrip.

Indien meer inschrijvingen dan plaatsen, houden we rekening met het inschrijvingsmoment en of de betrokkene vorige jaren ook les volgde bij onze club. Snelle inschrijvers en ‘vaste klanten’ hebben dus een streepje voor.

Betaling

Uiterlijk 1 week voor de start van de lessenreeks contacteren we jou met een voorstel van groepsindeling en lesmoment. Indien dit dan voor jou OK is, ontvang je een uitnodiging voor betaling voor lesgeld en lidgeld (tennisabonnement). Registratie van ‘aanvraag abonnement’ moet je bijgevolg niet doen. Dit doet de club.